Orange Passion


Zilele astea mi-a îngheţat şi sufletul în mine, aşa a fost de frig. Şi gerul încă nu s-a încheiat. Mă uit cu groază la ştirile meteo – nu atât pentru că donşoarele care prezintă timpul probabil mă înnebunesc cu clişeul „temperatura din termometre” care e, de fapt, de afară, nu din bietele aparate de măsurat – ci fiindcă văd că temperaturile scăzute nu vor să mai crească.

În aceste condiţii vitrege, ce e de făcut? Ne învelim în păturică, ne punem un film bun – sau citim o carte, chestie care, în România, tinde să devină o activitate excentrică – şi bem un ceai cald. Şi, cum seara nu e indicat să consumăm ceaiuri care ne ţin treji, cel mai bine este să apelăm la ceaiurile de fructe.

Despre un asemenea ceai vreau să vă povestesc şi eu acum. Se numeşte Orange Passion, este produs de Forsman Tea şi distribuit în România de Tea World. Este o băutură din fructul pasiunii, cu aromă de portocală. Nu vă gândiţi că are arome identic naturale. Nu. Veţi vedea imediat de ce fac această precizare. Mai conţine hibiscus, fructe de măceş, bucăţele de portocală, lămâie, măr şi grepfruit. Ceaiul este condimentat cu uleiuri din fructul pasiunii şi portocală – iată, deci, cum este aromat. În acest fel, putem fi siguri că bem un ceai natural. Producătorii ne recomandă să îl infuzăm în apă fierbinte, timp de 5-10 minute. Ceaiul poate fi achiziţionat de aici, iar 50 de grame costă 9 lei şi ajung pentru 20 de căni de infuzie.

Datorită fructelor din care este compus, acest ceai ne poate ajuta să stăm departe de doamna sau domnul doctor. Asta, evident, numai în situaţia în care doctorul nu este membru al familiei. Florile de hibiscus, măceşele şi citricele au un conţinut mare de vitamina C care, după cum ştie toată lumea, ajută la întărirea imunităţii. Mai pe înţelesul tuturor, pericolul de a ne îmbolnăvi scade.

Gustul ceaiului este uşor acrişor, iar culoarea este roşie. Nu necesită îndulcire.

Gerul de afară şi-a găsit naşul!

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Ceaiurile Răsfătzikăi și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu