Ceai rooibos Swaziland


Este joi seară, deci mai e puţin până sâmbătă, aşa că vă propun să începem să ne relaxăm. Şi cum am putea face cel mai bine asta decât cu un ceai – cald sau rece? Eu zic, totuşi, că e mai bine să bem ceaiul cald, din cel puţin două motive:

1. ne răcorim – chiar dacă sună paradoxal, e adevărat

2 ne relaxăm mai bine

Ceaiul pe care vi-l recomand din toată inima este Ceai Rooibos Swaziland. Ingredientele sale sunt: rooibos, bucăţele de ananas, de cireşe şi de mango, frunze de alun, frunză de mentă, bucăţele de mere, petale de gălbenele, petale de floarea-soarelui, petale de trandafir şi aromă.

Pe lângă mirosul grozav, de fructe cu iz de mentă, culoarea frumoasă, roşiatică, nu trebuie trecute cu vederea efectele terapeutice ale ingredientelor acestui ceai dulceag şi aromat.

Ceaiul roşu african conţine cantităţi mari de antioxidanţi şi minerale, care încetinesc îmbătrânirea. Infuzia de frunze de alun se bea pentru creşterea elasticităţii vaselor de sânge şi pentru ochii încercănaţi. Frunzele de alun au şi proprietăţi dezinfectante. Ceaiul din petale de floarea-soarelui este calmant, conferă imunitate sporită, are acţiune antitumorală.

În medicina chineză şi tibetană, petalele de trandafir se foloseau pentru curăţarea ficatului de toxine. ridicarea tonusului organismului.  Ceaiul aromat se recomandă pentru îmbunătăţirea vederii, auzului şi activităţii muşchiului cardiac la persoanele vârstnice. Persoanele afectate de depresie erau sfătuite să îşi stropească zilnic locuinţa cu infuzie de trandafiri.

Acest minunat ceai va putea fi comandat foarte curând de la magazinul d’Oro tea. Pentru preparare: se pune o linguriţă de plantă uscată la 250 ml de apă la 100 de grade Celsius şi se infuzează timp de 4-6 minute. Eu am pus ceva mai multă plantă, aşa se explică de ce infuzia este mai închisă la culoare.

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu