Green Rooibos – aliatul nostru contra îmbătrânirii.


Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când mă închipui cu pielea ridată, cad în depresie. Şi cred că multe doamne şi domnişoare. ba, poate, chiar şi domni, gândesc ca mine.

Ce putem face pentru a ne păstra pielea tânără mai mult timp? Folosim creme sofisticate? Apelăm la operaţii estetice?  Ne resemnăm?

Ei bine, nici una, nici alta. Şi aceasta deoarece natura ne este alături în lupta cu toţi factorii care ne „atacă” şi ne distrug încet încet. Acest aliat de nădejde este ceaiul Rooibos Green-Ceai din tufişul roşu, produs de Forsman Tea si distribuit în România prin Tea World.

Producătorii ne informează că Rooibos verde este o băutură sănătoasă, nefermentată, decofeinizată, consistentă, de provenienţă sud-africană. Această plantă sălbaică de deşert conţine cantităţi abundente de antioxidanţi şi flavonoide. Conţine antioxidanţi care îmbunătăţesc metabolismul celular, incetinind, astfel, îmbătrânirea. De asemenea, mai conţine cantităţi mari de vitamine şi minerale.

Pentru preparare se pune o linguriţă de ceai la o ceaşcă cu apă fierbinte şi se lasă la infuzat între 5 şi 15 minute. Rezultă o băutură dulce – mie mi-a amintit de gustul prăjiturilor cu foi şi nucă, nu ştiu de ce – un gust bogat, foarte plăcut. Culoarea este galben închis cu uşoare tente de maroniu deschis.

Cu asemenea proprietăţi miraculoase, ceaiul acesta se recomandă de la sine. Spuneţi, deci, adio, operaţiilor estetice şi altor procedee chinuitoare menite să vă îmbunătăţească atât starea de sănătate, cât şi aspectul pielii!

Preţul pentru 50 de grame din acest ceai este de 10 lei şi cantitatea este suficientă pentru 20 de căni de infuzie. Informaţii despre cum puteţi comanda acest ceai găsiţi aici.

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Green Rooibos – aliatul nostru contra îmbătrânirii.

  1. Laura Ana zice:

    Am incercat si eu 2 rooibos-uri verzi de la CTS Corner in diferite combinatii. Mi se pare mie sau au un gust usor cremos? 😀

  2. Codin zice:

    Rasfatzyka, da niste slanina cu ceapa sau, daca ceapa miroase urat atunci cu niste usturoi, nu ar fi mai buna pe frigul asta? Codin, Buzau

    • răsfătzika zice:

      Draga Codin, raspund mai greu pentru am cautat sa discut cu cei 15.000 de specialisti din guvernarea CDR, parca. A fost greu pana i-am gasit pe toti, pentru ca unii inca mai ziceau ca, daca ar fi aflat Constantinescu de Green Rooibos, atunci „structurili” nu ar fi avut ce sa ii faca. Altii erau de parere ca leacul cu ceapa si sau usturoi ar fi fost mai bun pentru a-i pune pe fuga pe strigoi.
      Dupa cum se poate vedea, parerile sunt impartite. Eu zic ca e bun ceaiul asta dupa o masa copioasa cu slanina, ceapa si usturoi. 🙂

Lasă un comentariu