Agenţii CIA îşi iau al doilea job


          Dacă avea cineva impresia că un al doilea loc de muncă e căutat numai de români sau de cei cu salarii mici, iată că realitatea vine şi contrazice totul. Cică agenţii CIA, doritori de bani mai mulţi în buzunar, au decis să îşi mai ia un loc de muncă. Fiindcă, nu-i aşa, pe sărăcia asta, parcă nici să spionezi nu îţi mai vine dacă stomăcelul se lipeşte de şira spinării, frigul îţi pătrunde pînă la oase, iar copiii cer mîncare, haine, jucării şi excursii.

Cît or fi ei de ofiţeri CIA, prezentaţi mereu într-o aură de mister, au decis că nu mai merge aşa şi că trebuie să pună zdravăn osul la treabă. Adică să îşi mai caute un job. Şi cum la ei fructele şi legumele sînt în supermarketuri, nu prea aveau cum să care lădiţe în piaţă. Nici nu puteau vinde articole „hand made”, fiindcă nu fuseseră învăţaţi să tricoteze. Că nu fuseseră instruţi să spioneze băbuţe senile, care stau şi împletesc ciorapi, povestindu-şi aventurile cu soldaţi din cel de-al doilea război mondial.

Potrivit antena3.ro, „CIA permite agenţilor săi să facă muncă de detectivi prin vînzarea expertizei lor de spionaj firmelor financiare. În cadrul unei iniţiative ce va provoca oprobiul public, ofiţerii CIA întreprinzători care doresc să cîştige în plus au primit permisiunea de a asista firmele de pe Wall Street. Oficialii susţin că politica era necesară pentru a opri plecarea agenţilor din serviciu, în condiţiile în care s-au cheltuit milioane de dolari pe antrenarea lor. (…) Oficialii susţin că orele suplimentare nu compromit securitatea naţională şi a fost permisă după ce ofiţerii CIA au dat detalii despre munca pe care urmau să o facă. Nu se ştie încă de cînd este implementată politica sau cîţi ofiţeri au primit aprobarea”.

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu