S-a băgat carne (de tun) la PDL: Udrea şi Funeriu


Sistemul ticăloşit reprezentat de actuala Putere testează piaţa – nu a Universităţii. Motiv pentru care, după o binemeritată vacanţă – pentru ochii şi urechile românilor, evident – Elena Udrea a ieşit – sau a fost trimisă- la rampă. Am văzut o Udrea îmbătrânită brusc, care turuia aceleaşi aberaţii legate de Ponta. Sunt convinsă că toate vorbele ei au ţinut şi de foame, şi de sete, şi de frig oamenilor care protestează tot aşa cum o frunză de brusture este căciula perfectă în Siberia.

Ministrul Educaţiei, cel care, în urmă cu ceva timp le dădea cu tifla profilor obraznici şi tupeişti care îşi cereau drepturile – mama lor de nemernici, cum nu se lasă călcaţi în picioare de rasa superioară portocalie! – a ieşit şi a răspuns întrebărilor jurnaliştilor.

Dacă Traian Băsescu crede că, prin apariţiile media ale celor doi va linişti mulţimea înfuriată, se înşeală amarnic. Ne-am săturat cu toţii de minciuni, sfidare şi sărăcie! Şi oamenii care protestează nu au ieşit în stradă convinşi de Ponta, Antonescu şi Daniel Constantin! Au ieşit în stradă fiindcă:

le e FOAME

– le e FRIG

– sunt SĂRACI

– sunt LIPSIŢI DE SPERANŢĂ

– şi, cel mai important: LE E SCÂRBĂ DE POLITICIENI!!!!

Reclame

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la S-a băgat carne (de tun) la PDL: Udrea şi Funeriu

  1. stamate petre zice:

    http://www.newsro123.com/2011/01/contrabandistul-traian-igas-si-ratarea.html
    din astfel de ”oameni” se compune aceasta ciuma numita guvern. trompetisti, ies la rampa speriati ca ar putea in final sa impartaseasca soarta lu’ ceausesc. sunt gretosi, sunt lipsiti de orice coloana vertebrala. si totusi in spaimele lor, nu uita sa atace in stanga si in dreapta, aruncand vina pe toti si toate, doar pe ei nu. intrebarea care se impune de la sine intr-o minima aritmetica, nu gen anastase 4 clase; cum este posibil ca o mana de stapani portocalii sa aiba dreptate, si cateva mii si mii care demonstreaza la nivelul tarii, sa nu aiba dreptate in logica lor? premiantul de la nobel pe economie de anul acesta spunea: in vremuri ca cele pe care tocmai le traim, nu ridici taxe si impozite. ori mari inteligenti din ciuma portocalie tocmai asta au facut. de ce? pentru ca au un apetit fara margini pentru banul public. ciuma portocalie are totusi cateva performante notabile: mortalitate in crestere, natalitate in scadere (ca in 1946). taxe si impozite crescute, locuri de munca desfiintate (ca acum sa se laude, ca, creaza locuri de munca), venituri la limita saraciei, abandonul scolar in crestere, si implicit analfabeti (viitoarea clasa de …..), nemultumire in crestere. sanatatea la pamant (spitale desfiintate), toate statisticile arata, doar trebuie citite, ca suntem tara de lumea 3 a, ratacita in europa. ceasul istoriei a batut ora exacta: 12.05. anticipate o sa vorbeasca, chiar daca lui udrea si gasca le este greu sa accepte, e treaba lor. daca este nevoie, o sa impartaseasca soarta ceausestilor, nu de ei ne pasa ci de noi, copii nostri si batranii nostri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s