Încetaţi cu batjocura, jurnalişti nemernici!


E o nouă zi în care oamenii vor ieşi în stradă. Sunt protestele foamei, sărăciei şi mizeriei în care clasa politică – de la un cap la altul-ne-au adus. S-au certat şi s-au ironizat pe la tv, au crezut că românii, îngheţaţi în case, cu stomacul lipit de şira spinării, vor da crezare vorbelor unor îmbuibaţi, care nu ştiu decât să coboare din maşini luxoase şi să spumege în faţa camerelor de luat vederi.

Am văzut în presă cum jurnaliştii, aceşti lătrăi – câini de pază ai democraţiei nu au fost vreodată – ironizează modul în care sunt scrise unele proteste pe bannere. Într-adevăr, sunt scrise unele cu greşeli, dar asta nu înseamnă că oamenii în cauză nu aveau dreptul să iasă să strige în stradă că s-au săturat de batjocură.

Voi, care sunteţi plătiţi să scrieţi mizerii, nu uitaţi că nimic nu este etern! Şi că atitudinea lui Băsescu, de ignorare a oamenilor adunaţi în Piaţa Universităţii şi în oraşele ţării să îi ceară demisia, nu numai că nu îi face cinste-asta prea puţin îl interesează – dar îl face şi mai detestabil în ochii oamenilor.

Să nu uităm că şi Gaddafi îşi sfida poporul. Şi uite ce a păţit…

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Încetaţi cu batjocura, jurnalişti nemernici!

  1. codin zice:

    RAPACITATEA CLEPTOCRATILOR NU AR FI PUTUT ATINGE COTELE EVERESTICE ALE JAFULUI NATIONAL POSTDECEMBRIST FARA SPRIJINUL NEPRECUPETIT AL JIGODIEI DE PRESA SCAPATA DIN LESA. Una din armele nimicitoare folosite de toti sfertodoctii DIVERSIONISTI SI MANIPULATORI aflati intr-un aprig conflict cu gramatica, a fost Generalizarea:”toti e otzi, totzi e la fel”, adica si cei cu desavarsire onesti, inzestrati cu stiinta de carte, dar si cu simtul moral si cu dragoste de neam. Acum, dupa ce au distrus tot, au cacat tot, au eliminat alternativele viabile, pot urla la luna contra oricui stiind bine ca oricine ar veni dintre cei cultivati de ei cu asiduitate e mai rau, mai lacom si mai perfid decat cei care pleaca.
    Cine vrea amanunte sa ma inrebe. Va avea cosmaruri, dar va fi mai putin deziluzionat in viitorul proxim. Semneaza unul care l-a suspendat pe Basescu in 2007 cand Tara nu avea 100 de miliarde de Euro datorie, dar au venit lucizii de azi din Piata Universitatii si l-au pus repede la loc sa nu li se prapadeasca odorul. In semn de dragoste netarmurita pietarii de azi mi-au facut o tzeapa in Parcul Tineretului!…Ca urmare azi eu nu mai protestez ci le spun sa si-l pupe 1000 de ani de acum incolo. CODIN-BUZAU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s