Un mizerabil atac din partea unui pseudo om


După cum ştiţi, în urmă cu puţin timp, scriitorul şi publicistul Carol Hârşan şi-a lansat, la Târgu Jiu, cartea pe care am prezentat-o şi eu aici, „Sterilet”. O carte mult prea profundă şi plină de sensuri pentru a fi înţeleasă de oricine şi, mai ales, comentată.

Dar cum prostul nu e prost destul până nu e şi fudul, iată că un anume Narcis Daju, clarvăzător în ochii de sticlă ai vreunui decedat, altminteri, cică, jurnalist de investigaţii la prestigioasa publicaţie Gorj News, care este, probabil, exponentul local al WSJ sau mai ştiu eu care ziar de prin State, s-a apucat să scrie despre manifestare. Mult, prost, grosier şi, desigur, nedocumentat, aruncând cu noroi în toată lumea că, doar, de! Aşa face domnia sa investigaţiile.

Pentru el şi pentru mulţi asemenea pseudo jurnalişti şi pseudo oameni, în fapt, munca de jurnalist de investigaţii presupune scrumatul în colb şi găinaţ, asemeni găinii babei din povestea lui Creangă şi care, găsind o mărgică, adică un obiect lucitor, fără valoare, fuge acasă bucuroasă crezând că a dat lovitura.

În fapt, singura lovitură dată de domnul Narcis a fost cea din zid, deoarece acest artcol al său face dovada incompetenţei sale ca om de presă.

Greşelile făcute sunt cele ale unui începător sau, mai rău, ale unei persoane care a lăsat sapa pentru a ţine mapa.

De pe urma „investigaţiei” sale are de pierdut şi publicaţia unde îşi varsă dejecţiile, deoarece acceptă să fie transformată în latrină. Ma întreb dacă patronii ziarului GorjNews sunt de acord să investească, în continuare, într-un loc urât mirositor sau să facă ordine?

Pentru că este inadmisibil ca un ziar – fie el şi de provincie – să publice nişte acuze grave la adresa unor oameni, fără să îşi susţină cu probe spusele. Mai mult, a fost încălcat – evident, din teama că tot acest castel din cărţi de joc s-ar prăbuşi – şi principiul ascultării şi celeilalte părţi.

Deoarece am alocat un spaţiu mult prea amplu şi i-am făcut reclamă gratuit unui om de nimic, mă opresc aici. Articolul la care am făcut referire poate fi citit aici.

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Un mizerabil atac din partea unui pseudo om

 1. Zadkielix zice:

  Ce anume mai am de adaugat?
  Poate ca sunt destule …Nu ma voi limita in a spune doar…un simplu ” mda”…
  Eterna si „fascinanata” Romanie…
  Un atac fara precedent…
  Un om de nimic…
  Un inadmisibil si murdar lucru…
  Cum de au ajuns „baietii cu sortulet” sa decida si sa se impuna cu atata ….naturalete?
  In ce fel de societate traim?
  ….
  Sa dea Bunul Dumenzeu ca TOATE lucrurile ca toate planurile lor, toate uneltele lor sa fie sortite pieirii si sa INREGISTREZE un nou si rasunator esec!
  Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul si spulbera orice actiune menita a rasturna ordinea, armonia si frumusetea, acum si pururea si-n vecii nesfarsiti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s