Nu mai înţeleg nimic. Dar, oare, vreau să pricep?


E o toamnă toridă. Parcă am fi în iulie, numai că acum se simt şi arome de ardei copţi. Deci, o pseudo vară, o pseudo toamnă, nimic concret, nimic adevărat. Cam cum se întâmplă în România, unde nimic nu este cum pare a fi şi nimic nu pare a fi cum trebuie să fie.           

Că vorbeşti ceva cu un om, e ca şi cum ai striga în pustiu. Poate ieşi mai câştigat dacă strigi în Sahara, ai şansa să mai vezi o Fata Morgana, ceva… Aici dai numai de nesimţiţi şi jeguri umane.

Şi vrei să fugi, să te ascunzi… Dar, vai! Nu ai unde! Nu poţi! Ei vin după tine, îşi pun în cârcă vorbe pe care nu le-ai spus, au impresia că ştiu ce gândeşti şi că îţi pot anticipa mişcările. Sunt agresivi, mai întâi verbal, de parcă în vocabularul lor nu ar exista decât termeni injurioşi, şi apoi fizic.

Speri că te poţi trezi din coşmar şi te gândeşti că ai, totuşi, prieteni. Nu ai. Eşti singur. Tot mai singur. Uneori, nu mai ai încredere nici să îşi strigi nemulţumirile în minte, de teamă să nu fii ascultat şi pus la zid de celălalt Tu, parte din tine, atât de aproape şi de duşmănoasă.

Ne facem singuri rău, suntem singurii noştri duşmani. Ne devorăm şi simţim satisfacţie. Avem orgasm când vedem sângele aproapelui scurgându-se din el, picătură cu picătură, până la golirea totală. Strigăm, atunci, cu forţă, că vrem mai mult, vrem senzaţii şi acţiune. Şi suntem atât de singuri!!!!!!!!

Aşa că nu mai înţeleg nimic. Şi, repet, nici nu cred că aş vrea. Pentru că, dincolo de jungla românească în care ne zbatem, sunt om raţional. Şi mi-e scârbă de ce văd.

Postare dedicată celor care nu au încetat să fie oameni.

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Nu mai înţeleg nimic. Dar, oare, vreau să pricep?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s