Avram Iancu în variantă 2011: incult, instigator şi.obtuz.


Recentele declaraţii făcute de oficialii maghiari la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, precum şi cele ale reprezentanţilor UDMR, au produs panică printre minţile „luminate” din România.

Neobişnuiţi cu dialogul, cu dezbaterea, cu proiectele, ideile şi conceptele, mai mulţi indivizi, unii dintre ei destul de săraci cu duhul, s-au apucat să plângă de milă ţărişoarei care, vezi Doamne, este provocată de ungurii ce vor să ne fure teritoriul şi să ne facă iobagi.

Din nefericire, îi cunosc pe unii dintre cei care fac aceste afirmaţii. Şi pot să spun că sunt nişte impostori, nişte paraziţi ai societăţii, care de ani de zile trăiesc de pe urma muncii celor din jur, fără să producă nimic, reuşind – din ce în ce mai slab, totuşi – să provoace zâzanie în jur.

Este lesne de înţeles că aceste personaje lugubre, cu un nivel intelectual sub zero, nu sunt capabile să priceapă nimic din ce se întâmplă în jur. Nu are rost să discut aici de muncă, efort susţinut, integritate, autonomie, că ei tot pe a lor o ţin. Mai mult, instigă oamenii slabi de înger şi cu şcoală puţină spunându-le că românilor li se va lua şi dreapta credinţă, ortodoxă, că totul face parte dintr-un plan bine pus la punct de ecumenişti.

Delirul merge mai departe. Cei implicaţi în acest demers bolnav cred că ştiu şi ce gândeşte Băsescu, şi ce se va face în România. Ei sunt oameni cu idei fixe, au numai certitudini. Eventualele întrebări formulate de aceşti „Avram Iancu 2011” în mizerie sunt retorice, vrând să arate celorlalţi – care nu au acces – din pricina influenţelor din jur şi a obtuzităţii în gândire – la un asemenea nivel superior de cunoaştere.

Locul acestor indivizi nu e nici măcar la balamuc. Locul lor este într-o cămăruţă mică, mică de tot, rece şi întunecoasă, cu şobolani în jur. Cu rude de-ale lor adică. 

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Avram Iancu în variantă 2011: incult, instigator şi.obtuz.

  1. Mihaela Luiza Dumitrasc zice:

    Trist dar ai mare dreptate! Esti tare Rasfatzico! Imi placi din ce in ce mai mult!

  2. Zi-ne si nume daca tot ii cunosti, la cine te referi mai exact, la unu cu D sau altul cu R ? :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s