Românul ştie un lucru: să involueze.


Zadarnic ne batem cu pumnii în piept şi urlăm că suntem români, că nu ne vindem ţara – aiurea, e deja amanetată pe secole de acum înainte, numai cretinii nu văd asta – că nu facem decât să ne tăiem singuri creanga de sub tălpi.

Rezultatele la BAC o dovedesc cu prisosinţă. Suntem o naţie incapabilă să evolueze. Le găsim rataţilor de azi tot felul de scuze şi îi folosim drept mase de manevră împotriva Puterii, când, de fapt, marea problemă e că atât elevii, cât şi mare parte din personalul didactic nu sunt decât nişte paraziţi, care primesc lunar bani de la buget să taie frunze la câini. După care ei vin frumos la Bucureşti şl urlă că sunt plătiţi prost şi batjocoriţi.

Adevărul este că rezultatele examenului de anul acesta au dovedit că, de fapt, dascălii şi-au bnătut joc de generaţii întregi de elevi cu mintea odihnită, care nu au altă treabă în afară de aia de a sta pe net şi prin cluburi.

O serie de popi au şi ei grijă să ne întoarcem în Evul Mediu. Sub masca harului, de fapt o prefăcătorie fără margini, dar care le ţine credulilor de foame şi de cultură, ei se apucă şi instigă la războaie interconfesionale şi cer prin petiţii ca Papa să nu calce prin ţărişăara asta. De! în mintea lor, prea pervertită de minciuni şi moduri de a înşela oamenii din jur, o vizită a Înaltulkui Prelat înseamnă mai puţini credincioşi ortodocşi, rezultând mai puţini contribuabili la buzunarele şi aşa burduşite cu bani ale oamenilor în sutană.

Faptul că românii acceptă, ba chiar încurajează aceste comportamente nu înseamnă decât că nu avem nevoie de duşmani. Ne avem pe noi. Ne place să fim proşti şi tupeişti, „vărsătorii” de sânge nevinovat, amestecat cu balele noastre care se preling din gurile deschise larg, larg de tot, miraţi de „harul” unor jegoşi cu tupeu şi de „inteligenţa” unor suplinitori cu patru clase.

Reclame

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Românul ştie un lucru: să involueze.

  1. Valentin zice:

    Cea mai evidenta involutie o vedem in manele – copiem obiceiurile si muzica unor analfabeti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s