De ce sunt victimizaţi agramaţii şi semianalfabeţii?


Rezultate dezastruoase la „examenul de maturitate” din acest an. Televiziunile şi politicienii Opoziţiei şi+au pregătit deja discursurile menite să salveze onoarea domnilor şi domnişoarelor Goe din România. 

Jale mare, elevii de ieri nu au reuşit să ia note mai mari de unu, doi şi trei. Întrebaţi de reporterii avizi de înjurături la adresa ministrului Funeriu, unii dintre aceşti şcoleri emininke vorbeau fără să mai facă acordul între subiect şi predicat, după care se întrebau de ce nu au reuşit să ia examenul.

Preşedinta Asociaţiei Naţionale a Părinţilor a declarat, pentru A3, că rezultatele sunt aşa de proaste pentru că profesorii nu sunt motivaţi financiar, iar materia de studiu este prea multă, vezi Doamne, că bietele odrasle sunt suprasolicitate intelectual şi fizic.

Eu zic că, dacă adolescenţii în cauză ar petrece mai puţin timp pe reţelele de socializare şi ar acorda o importanţă mai scăzută modelingului, de pildă, ar reuşi să promoveze acest examen.

În încheiere, tot la A3 am auzit formularea, referitoare la o „sărmană” fostă elevă: de trei ani se chinuie să ia BAC-ul. Să fim serioşi! Se chinuie? Eu cred că doar se înscrie şi se chinuie să se trezească devreme, să ajungă în sala de examen, nici pe departe nu încearcă să şi obţină note de trecere!!!!

Politicienii USL au dat dovada de o jalnică reprezentaţie.

Totodată, liderul PSD a apreciat că ceea ce s-a întâmplat la bacalaureat reprezintă „o terapie de şoc stupidă, neadreaptă şi greşită, doar pentru a demonstra că Traian Băsescu a avut dreptate când a spus că şcoala scoate tâmpiţi”.

„Ai tăiat totul din Educaţe, ţi-ai bătut joc de profesori, ai închis şcoli, ai făcut tot ce se putea mai rău şi acum te miri că nu ai rezultate bune. Nu poţi să te răzbuni pe jumătate din copiii, din tinerii care participă la un examen doar ca să arăţi tu că a avut dreptate Traian Băsescu când a zis că şcoala scoate tâmpiţi. Mie mi se pare absurd modul ăsta de a pune problema, n-o să rezolvăm nimic bun în acest fel”, a conchis social-democratul. Realitatea

Reclame

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la De ce sunt victimizaţi agramaţii şi semianalfabeţii?

 1. olahus zice:

  o fi gresit ministerul, dar cum au reusit sa scoata peste 60% Suceava si Harghita? Prin munca!

 2. Valentin zice:

  Se uita ca sistemul de invatamant a fost subfinantat cronic de 20 de ani incoace (nu ca inainte o ducea bine), si asta pt ca puliticienii romani sunt constienti ca ei nu au nevoie de votanti invatati.
  Cat priveste BAC-ul din acest an, ma bucur ca s-a facut in sfarsit o diferenta intre elevii care invata si cei care copiaza. Si ma tot mir de ce romanul nu intelege ca e bine ca toata lumea sa ia BAC-ul, ca trebuie facuta o diferentiere a valorilor, pe bune. Si ma mai mir ca acelasi roman nu intelege ca a copia la BAC e tot forma de hotie (e drept, nu tot atat de mare precum hotia mogulilor, dar tot hotie e).
  La final vreau sa dau un exemplu ca se poate lua BAC-ul: toti copii de la Casa de Copii Sf. Iosif, din Odorheiu Secuiesc au luat BAC-ul!; cine nu crede sa intre pe site si sa afle „secretul” luarii BAC-ului – http://www.facebook.com/pages/Casa-Sf%C3%A2ntul-Iosif-pentru-copiii-%C3%AEn-dificultate/212322202120397.
  P.S. Imi mai amintesc de unii puliticieni care le plangeau de mila absolventilor de la Spiru Haret, cu toate ca respectivii erau in fara legii!

 3. Valentin zice:

  Scuze, am dat gresit adresa site-ului despre elevii de la Casa Sfantul Iosif care au luat cu totii BAC-ul; adresa corecta este http://www.youtube.com/watch?v=6uceSZT5lmE. Multumesc pt intelegere.

 4. Zadkielix zice:

  ADEVARAT…PANA NU ISI SCHIMBA ELEVUL , ADOLESCENTUL viziunea, optiunea…poate sa intervina si 2012 si alte profetiii ca ….nu se va schimba NIMIC!
  🙂
  parol!
  :)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s