Parvenitism, opulenţă, prost gust, prostie, totul numai la Buzău


Mi-am spus că nu voi scrie despre nunta nunţilor, cea dintre deputatul PSD Adrian Mocanu şi Roberta Doloiu, dar nu m-am putut abţine.

Nu pricep de ce ziarele şi posturile tv se înghesuie să prezinte românilor morţi de foame, cu pantalonii rupţi în fund, bolnavi şi la limita disperării opulenţă şi lux, în condiţiile în care aceşti oameni – mă refer, aici, la aleşii neamului – spun că e criză şi că trebuie să ieşim în stradă, să luăm atitudine faţă de reegimul burghezo-moşieresc.

În realitate, doferenţa dintre PSD şi PDL este numai de denumire, troaca în care se zbat fiind plină de lături pentru toţi ai lor.

Nesimţirea care mă izbeşte când citesc ştirile despre aceşti parveniţi, oameni care fac averi fabuloase din bani publici este nu doar a personajelor materialelor de presă, ci şi a ziariştilor care le scriu.

În timp ce românaşii au criticat nunta regală din Anglia, au găsit lucruri care nu le-au plăcut sau nu au fost pe placul lor, în cazul nunţii prinţişorului Adrian Mocanu toţi au privit şi notat, ca nişte oameni de curte, cuminţi şi atenţi să nu care cumva să încurce numărul fripturilor şi al greutăţii tortului. Cred că tortul a fost pus pe cântar împreună cu Adrian Mocanu, altfel nu pricep de ce are fix 120 de kilograme. Pentru oameni cu greutate, nu?

Nimeni nu sesizează grotescul situaţiei, nimănui nu îi este ruşine să prezinte asemenea enormităţi, demne de nunta unuia dintre fiii lui Bercea Mondial. Am ajuns în situaţia în care ridicăm în slăi hoţia, parvenitismul şi grosolănia, uităm că merităm să fim respectaţi şi că locul unor oameni, care fc ontracte cu statul, la limit legii, este într-o cameră mică-mică, supravegheată în permanenţă!

USL vrea atitudine? Pentru ce? Pentru a-i aduce în frunte pe aceşti îmbuibaţi, care sfidează poporul şi îl mint în faţă, pentru a-i mai lua un rând de piele? Ruşine!

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s