Ciutacu: „E şi Udrea ţigancă?” Mădălin Voicu: „Romă se spune”


Deputatul Mădălin Voicu, invitat de Victor Ciutacu în emisiunea Vorbe Grele a vorbit despre situaţia politică acutală din România şi despre actorii acestei scene.

Printre cei luaţi la bani mărunţi de Voicu s-a numărat şi cea care face audienţă deci e musai să fie pomenită pentru ca emisiunea respectivă să fie amintită şi de alţii. Este vorba despre Elena Udrea, Ministrul Tursimului şi Dezvoltării Regionale.

Ce a mai făcut, de astă dată, blonda ministereasă? A mai făcut un brand de ţară? S-a mai dat cu bicla? Nici vorbă! „Eu i-am recomandat doamnei Elena Udrea, dacă doreşte să facă o carieră politică explicită, ar trebui să facă un efort imediat să se depărteze cât mai repede şi cât mai clar de Traian Băsescu. Nu e vorba de grijă, că nu îmi permit să îi dau sfaturi. Cu toate că, etnic, aş avea un fe de supremaţie, dacă vrei, sau un gen de drept de a fi tutore” + Mădălin Voicu.

Cu alte cuvinte, Udrea este de etnie romă sau, mai pe înţelesul tuturor, ţigancă, afirmaţie care l-a surprins pe Victor Ciutacu. Întrebat de Victor Ciutacu dacă Elena Udrea este de etnie romă, Voicu a confirmat: „Da, este. Dar nu este un lucru rău.” Adevărul

Cine a zis că e un lucru rău? În Ţiganiada România este un lucru rău să nu fii ţigan, că nu ai drepturi, nu dă Uniunea Europeană bani pentru integrarea românilor în societate, ci dă bani romilor, puşcăriaşilor şi altor categorii „defavorizate”.

Vai de noi!

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ciutacu: „E şi Udrea ţigancă?” Mădălin Voicu: „Romă se spune”

  1. Zadkielix zice:

    Intr-adevar, aceasta postare reflecta inaltul profesionalism al acestor emanati ce au pretentia ca ne conduc.

  2. codin zice:

    „O fi fost măsa vioară, trestie ori căprioară!” (T. Arghezi)
    Vă mai menţineţi dispreţul arătat celor care s-au prins demult ce vrea să înesmne diversiunea „rom” „romania” ? A cum e târziu. ROMÂNIA A DISPÂRUT…. VIVAT ŢIGANIADA REGIONALIZATĂ, DEZMEMBRATĂ, JEFUITĂ, ÎNDATORATĂ, TERMINATĂ..
    E opera binevoitorilor dinafară care a fost posibilă cu ajutorul neprecupeţit al elitiştilor antiromâni(liicheni,pramatievici), al societăţii mercantile, al Cacademiei neromâne, al BNR în frunte cu eternul său guvernator, al scamatorilor din politica şi media, şi, nu în ultimul rând, al Patriarhului, al multor Mitropoliţi, Arhiepiscopi, Episcopi şi Preoţi care au uitat : 1. că Dumnezeu lucrează prin popoare şi limbi, şi 2. că Isus nu avea la veşmintele Sale …buzunare!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s