O lume aflata in stare de soc. Motivul? Numirea lui Lazaroiu in fruntea Ministerulkui Muncii


Stire bomba, adunare de persoane deontoloage si discursuri fara sens si finalitate, iata cu ce ne delecteaza televiziunile de stiri astazi, dupa aflarea mega stirii ca Sebastian Lazaroiu a fost numit Ministrul Muncii.

Sincer, mie imi este egal cu zero, fiindca, nu-i asa, daca nu ar fi fost el, ar fi fost altul in locul lui. Deci nici o diferenta. Nu se p[une problema daca Lazaroiu este sau nu competent, daca merita, cu adevarat, acea functtie. Fostii ministri ai muncii, dar si alti oameni, printre care Ecaterina Andronescu, Andrei Marga, au venit sa isi spuna parerea in legatura cu aceasta numire.

Ceea ce ma intriga este faptul ca toti se poarta ca niste babe care s-au gandit sa comenteze, sa se afle in treaba, pentru ca nu vad ce schimba ei cu aceste discursuri. Lumea este interesata, acum, mai degraba, sa se plimbe prin parc, sa ia o gura de aer curat inainte de culcare, sa stea la terase, in nici un caz sa toace ca o moara numirea lui Lazaroiu.

Toti ne-am saturat de discutii sterile, de forme fara fond, de pareri. Vrem sa vedem fapte, actiuni concrete, care sa duca la cresterea reala a nivelului de trai.

Ca are sau nu Lazaroiu pregatirea necesara pentru ocuparea functiei respective, ce conteaza? Atat timp cat tabl;o9idele sunt pline de sexy… si ceva, care fac bani buni, ce rost mai are sa fim ipocriti? Macar Lazaroiu stie sa scrie si sa citeasca. Se putea si mai rau.

Eu, una, nu mai astept nimic bun nici de la Romania, nici de la romani, nici de la cei aflati in fruntea tarii.

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O lume aflata in stare de soc. Motivul? Numirea lui Lazaroiu in fruntea Ministerulkui Muncii

  1. codin zice:

    Sa inteleg ca alde Sorina Placinta, Ridzi, Paleologu, Funerariu, Botis, Ialomitianu, Pogea, in frunte cu homunculul cosas Boc sunt niste eminenti ministeriabili, in vreme ce Lazaroiu, e singura dvs dezamagire? Ori sunt cu totii, ” eiusdem farinae”(din acelasi aluat), copiii cretini ai dezaxatului ” medium” al si mai deraiatului Aliodor Manolea. Guvernul e FMI, iar premier, Javra Francks…,
    Alo, Casa Poporului? Poporul e acasa?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s