Despre lucruri simple.


A mai trecut o zi. Si maine va fi la fel, si poimaine… Si, astfel, imi dau seama ca tot acest vartej in care fiecare dintre noi se pierde zilnic, toata aceasta agitatie dupa nimic, este, in fond, doar o modalitate prin care ne mintim ca suntem muritori. Ne credem Demiurgi, credem ca putem face ce vrem, ca putem construi orice, ca putem dispune – sau, ma rog, asta cred unii – ca pot dispune de vietile noastre si isi pot bate joc de ele dupa bunul lor plac.

In urma cu ceva timp, nu credeam in expresia cu roata care se invarte, astfel ca oamenii care acum se cred puternici sa ajunga sa vada si cum e sa traiesti in noroi. Dar viata mi-a dovedit ca oameni care mi-au facut rau nu o duc tocmai bine acum. Si nu stiu daca sa ma bucur sa u sa imi para rau pentru ei.

Cred, doar, ca Dumnezeu da fiecaruia dupa faptele si sufletul sau. Si ca bucuriile efemere ale existentei noastre, izvorate din fericirea de a avea, la un moment dat, bani si putere, se naruie ca un castel de nisip. Istoria ne arata ca imperii puternice s-au naruit. Deci totul este trecator…

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s