Cozmin Gusa, de la consilierea lui Marean la pareri despre Iri.


Cozmin Gusa, parerologul parerologilor, fostul lider al partiduletului de buzunar PIN, analistul nostru pe probleme cu Rusia, si-a dat seama ca poate mai mult. Asa ca si-a incordat muschii si s-a pus pe vorbit despre cazul Irinel Columbeanu – Monica.

Si, deoarece Gusa este un dur, un om care taie in carne vie atunci cand isi expune opiniile si rezultatele gandirii sale, iata ce a debitat: „Am foarte mult prieteni peste 60 de ani care au neveste tinere şi sunt chinuiţi rău. Cunosc aâat de bine trecutul şi prezentul lui Irinel Columbeanu, încât nu poate să îmi mai fie milă. Ce şi-a luat asta are. Să nu credem că a fost o poveste de dragoste„, Click.

Si, daca avea cineva impresia ca aceasta este bomboana de pe coliva, se inseala, deoarece concluzia lui Gusa este mai tare decat orice vorba inteleapta a lui Ghandi: „Când te duci la piaţă în calitate de cumpărător sau de marfă ştii foarte bine ce te aşteaptă„.

Eu propun ca acest personaj sa fie chemat sa isi dea cu parerea si despre starea vremii, despre centrala din Japonia, despre cursul valutar, despre absolut orice. Pentru ca el dovedeste ca este un adevarat roman. Adica are pareri despre orice.

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s