Riscam sa devenim o colonie, sustine Bogdan Diaconu.


Dl. Bogdan Diaconu, vicepresedinte al Partidului Conservator, a vorbit cu Rasfatzika despre  telegramele Wikileaks si impactul lor asupra credibilitatii si pozitiei clasei politice romanesti in raport cu celelalte state ale lumii.

Dezvaluirile Wikileaks ne arata politicieni care se turnau unii pe altii la functionarii Ambasadei Americane si care cautau sprijin pentru functii si erau dispusi sa dea si sa faca orice in acest sens. Cum credeti ca suntem priviti de strainii la care politicienii nostri se duc in genunchi gata sa vanda orice si pe oricine numai sa primeasca un loc mai in fata? Parca am asista la jelania la Inalta Poarta, unde alegerea era potrivit sloganului “Cine da mai mult”, nu numai in bani, ci si in linguseala…” Bogdan Diaconu.

De asemenea, el avertizeaza asupra riscului la care ne supunem ca stat. Conditia evitarii unui dezastru pe termen mediu si lung este innoirea clasei politice, cat mai rapid. „Daca cineva se indoia de motivele innoirii clasei politice, dar si a tuturor celor care figureaza acum ca elite sociale, telegramele Wikileaks vin sa ne dovedeasca din nou ca daca nu facem o schimbare masiva si fundamentala la nivelul societatii romanesti, o sa fim o colonie la fel ca pe vremea romanilor, a turcilor si a tuturor celorlalte imperii…” , a concluzionat vicepresedintele PC.

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Riscam sa devenim o colonie, sustine Bogdan Diaconu.

  1. bogdan zice:

    Eeee si ce…inainte se turnau la securitate, nimic nou sub soare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s