Gheorghe Flutur o comite din nou de Paste? O poveste despre turism si Lady Gaga


Ca sa nu numere pe degete turistii si anul acesta, politicienii suceveni s-au gandit la o strategie. Potrivit site-ului informatiata.ro, „pesedistii suceveni se asteapta ca Gheorghe Flutur sa o invite la Paste in Bucovina si pe excentrica vedeta” – fiind vorba, in fapt, de Lady Gaga.

Vicepresedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, spune ca trandafiriii sai asteapta ca presedintele Consiliului Judetean, pedelistul Gheorghe Flutur, sa o invite pe Lady Gaga. „La Paste, anul trecut ne-a spus ca vine Lionel Messi. Nu a venit. De Craciun a spus ca vine Nicholas Cage. Nu a venit. Ne asteptam cadomnul Flutur sa ne faca o surpriza deproportii acum. Credem ca domnul Gheorghe Flutur vrea sa o aduca pe Lady Gaga la Pastele in Bucovina ca estimarea pentru numarul de turisti sa se adevereasca”, a declarat Milici.

Din cate vad eu, pesedistii sunt fani Lady Gaga. Ma intreb, insa, daca, o data venita artista – ca doar Flutur e maestru la spectaculos – a se vedea povestea cu aducerea luminii sfinte, a mesajului scris cu oi pe deal – isi vor dedica piesa Bad Romance sau ii vor arata vedetei cum se face, mai, o hora moldovinieasca in sientrul Sucevei?

Reclame

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s