Vina Elenei Udrea si manipularile grosolane ale presei


Dupa ce ani la randul posturile de stiri au trambitat ideea potrivit careia Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, ar fi din localitatea Plescoi, judetul Buzau, astazi, Antena 3 vine cu o noua informatie in acest sens: comuna Costesti, din judetul Buzau, este localitatea ce a dat-o tarii pe Nuti.

Astfel, potrivit jurnalistilor postului amintit, Elena Udrea este consatean cu Predoiu, Ministrul Justitiei.

Stirea in sine nu este despre locul de bastina al celor doi deminitari, ci despre cantitatea mare de nitriti si nitrati din apa pe care oamenii locului sunt nevoiti sa o consume, in lipsa de ceva mai bun.

Dincolo de dramele oamenilor, de problemele lor – care nu sunt de azi, de ieri, ci de ani de zile, pentru ca sursa lor de  alimentare cu apa e reprezentata de fantani – se vede manipularea de-a dreptul grosolana facuta de jurnalistii A3.

Primarul a depus la ministerul Dezvoltării Regionale, condus de consăteanca Elena Udrea, un proiect în valoare de 4 milioane de lei care prevede alimentarea cu apă potabilă şi o reţea de canalizare în două din cele şase sate ale comunei. Până acum, nu a primit niciun răspuns.

Până la aprobarea proiectului de alimentare cu apă, localnicii comunei cu doi miniştri vor continua să bea apă de la puţinele fântâni care mai au apă potabilă.a3.

Sunt convinsa d eun lucru: ca nici daca acea comuna ar fi primit ajutor de la Minister nu ar fi fost bine, deoarece aceeasi jurnalisti ar fi considerat ca s-a ajutat o comuna in detrimentul alteia.

Mizerie si rusine!

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Vina Elenei Udrea si manipularile grosolane ale presei

 1. codin zice:

  Iese ceva la treaba asta? Normal ar fi sa iasa tocmai fiindca presa e jegoasa rau, dar nu pt. ca nu stie precis unde a vazut lumina zilei noaptea celebra autoare a brendului de tara si demna urmasa a lui Traian, zana parcarilor si a dezvoltarilor, ci gratzie dizgratziei ce ne ingretzosheaza citind osanalele care o inunda de la o vreme pe iluminata chivutza ot Pietroiu vecina cu Predoiu…Baconschi Oltean Anastase, coturi, mangla, masini, case !

 2. Viorel Grecu zice:

  interesant articol !

 3. Ai dracu’ astia de la mogularie!

  In loc sa aprecieze pozitiv faptul ca saracanilor alora le-a fost primit „memoriul” la ministeru’ celei mai stralucitoare dintre SeXXXy politiciencele din Carpathian Garden, tot timpu’ au ceva de comentat si de criticat!

  Udrea lucreaza pentru tine, bai, fraiere! Chiar daca tu nu vezi asta, sa stii ca ROMania este cea mai minunata si mai extraordinara tara posibila, doar ca tu nu o sa ajungi sa vezi minunatiile alea niciodat fiindca ele sunt exact acolo unde nu poti tu sa patrunzi cu privirea ta limitata si incetosata de mesajele mogulilor mani-pula-tori!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s