De ziua congresului UDMR: Maghiarii din România vor în România şi nu în Ungaria, dar de ce? by Ethalid


Pentru că Ungaria nu-i doreşte!

Degeaba s-au străduit alde Funar, Vadim and Co. să sperie poporul mioritic, că pricepuţii au priceput cacealmeaua naţionalistă care băga bani şi la ăia şi la ăştia. În ciuda tuturor elucubraţiilor de la noi, în cazul alipirii, pacifiste – nu ca in Iugoslavia – prin balet politic măiestrit regizat, Parlamentul frumos de la Budapesta ar avea cam 47% români, ceva de neimaginat nici măcar de poştaşul ultimului cătun de la frontiera cu Voivodina, pardon, cu Serbia.

 

Pentru că bunii noştri parteneri politici neaoşi, UDMR, n-ar fi făcut niciodată în Ungaria “conciliantă” averile pe care le-au făcut în România, prin sprijinul politic numit cîrdăşie – la guvernare de peste 16 ani – exemplul de manual fiind al senatorului Verestoi Attila, dar mult mai interesante fiind averile eşalonului următor, naţional şi local. Aceste averi rivalizează sfidător cu cele ale mogulilor, magnaţilor şi corporatiştilor români-colegi, cu care se ceartă dimineaţa în Parlament, iar după amiază joacă tenis.

 

La Budapesta, aşa ceva n-ar fi avut loc pentru că toate sondajele din toţi anii au evidenţiat că alergia ungară la maghiarii “ardeleni” este la limita patologicului politic.

 

În rest, un lucru e clar, maghiarii din Ungaria foşti proprietari de bunuri în România şi urmaşii lor şi-au recuperat toate fostele posesii pe baza legilor democratice româneşti. Deci, maghiarii deţin în România “2 în 1”, ai noştri jumulesc alături de români, şi ăilalţi de peste frontieră au aproape întreg Ardealul.

Aşa că, “Jos mafia, sus Patria!” ar fi un slogan excelent pentru săracii maghiari obişnuiţi din spaţiul mioritic.

Plolitically correct!

 

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la De ziua congresului UDMR: Maghiarii din România vor în România şi nu în Ungaria, dar de ce? by Ethalid

  1. codin zice:

    1. Alde Cherestoy nu au jefuit Romania in cardasie cu Vadim si Funar ci cu Hrebenciuci, Basesti, Boci , alti streptococi si alti guvizi lacomi, avizi si apatrizi.
    2. Greselile lui Vadim sunt altele: megalomania, egocentrismul, divizarea filonului national care ar fi putut salva societatea romaneasca de la dezastru.
    3. Cine crede ca sunt vinovati pentru marele jaf national cei care au strigat Jos Mafia, Sus Patria ori e imbecil, ori sufera de patima jegoasa.
    4.Cu ajutorul pretios al maghiarilor rechinii tranzitiei au reusit sa depuna in conturi straine tot atatea miliarde de Euro si Dolari cat e datoria noastra externa acum.
    5. Al 3-lea Razboi Mondial a avut deja loc iar Romania l-a pierdut. A fost unul economic si diplomatic. Am ramas fara rezervele de petrol si gaze, fara industrii strategice de ciment, otel si aluminiu, cu un teritoriu defrisat, desertificat , cu sate cufuntate in intuneric si inapoiere, Obscurantismul atinge cote incredibile ca si analfabetismul. Langa seful statului sta mereu lipit domnul Aliodor Manolea, iar Cotrocenii sunt invadati de tot felul de vraci, vrajitoare si alte creaturi ale Evului Mediu.Societatea civila devenita societatea mercantila, servila, asa-zisii intelectuali, alde Pata- Plesu, Liicheanu, Cristi Preda, Macovei, Cartarescu etc s-au predat cu arme si bagaje infuleca fonduri publice si dregatorii sarutand de zor popourile portocalii ale unor sfertodocti care dovedesc caracter cat par pe broasca..
    Sustinerile acestui stupid care semneaza Ethalid sunt Politically Infect !

Lasă un comentariu