Se borseste oranjada!


Lume, lume, Buldogul, alias Vasile Blaga, fruntas PDL-ist si mare sforar in partid, isi arata coltii. Si nu in fata oricui, ci chiar a lui El Presidente de Pais, Traian Basescu, strategul strategilor cu strategii.

Ce s-a intamplat, oare? Pai, e simplu: El Predisente, in gargara sa politica, a venit cu mesajul ca stelelele partidului, care acum stau in transee, sa iasa sa apere imaginea partidului. Numai ca anuntul sau s-a fasait. Buldogica si-a indreptat coloana vertebrala si a anuntat ca nu primeste ordine de la nimeni, la experienta si vechimea in partid pe care o are. Sa intelegem, de aici, ca Vasile Blaga ii trimite, voalat, un mesaj de amenintare lui El Presidente, ca, in toti anii in care a activat in PDL, a invatat cum se fac dosare si cum se folosesc? Mai ales ca Buldogica este sustinut de un alt greu al PDL, Radu Berceanu.

Dar cum la Curte nu sunt numai buldogi, ci si catelandri, Valeriu Stoica, cel care ar putea face reclama mult mai bine decat fetita aceea la Salam Sasesc, iese si sssspune ca, pana la alegerile din martie, in PDL vor mai fi momente tensionate.

Reclame

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s