RAPORT SECRET CIA: RĂZBOI ÎN ROMÂNIA! CIA PREVEDE REVOLTA ARMATEI ROMÂNE


Scăderea pensiilor militarilor poate duce la revolta întregii Armate Române
Sindicatul militariilor in rezerva si disponibilizati cheama la revolta
Situaţia Poporului Român este dramatică, la limita supravieţuirii. Orice scînteie poate să aprindă incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scînteia. Cînd Armata cheamă trimiterea clasei politice la puşcărie, revoluţia este la doi paşi.
Militarii cheamă direct la solidaritate în vederea unei noi revoluţii şi pedepsirea preşedintelui Băsescu şi a clicii de la Putere. Ofiţerii disponibilizaţi reprezintă un pericol terminal şi pot pune baza unei revolte a întregii Armate Române. Încă din anii ’90, în numele modernizării Armatei, cerută de alinierea la exigenţele armatelor statelor NATO, au fost desfiinţate mari unităţi, unităţi militare tradiţionale, categorii întregi de forţe ale Armatei. Zeci de mii de ofiţeri şi subofiţeri au fost disponibilizaţi. În paralel, prin decizii de natură „economică”, a fost trecută la fier vechi o întreagă industrie militară, ca urmare au fost condamnate la foame alte mii, zeci de mii de specialişti de înaltă clasă, împreună cu familiile lor. În 1989, Armata avea 235.000 de militari activi: generali, ofiţeri, subofiţeri şi militari în termen. În 2007, ajunsese la cca. 75.000 militari, iar pentru 2015 numărul acestora se va diminua la 65.000. Au dispărut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizării Armatei: în anul 1998: 36.500 ofiţeri; la 31.12.2003: 14.252 ofiţeri; la 31.12.2009: 11.250 ofiţeri. Nici o altă instituţie fundamentală a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatică transformare în anii de după decembrie 1989!
CIA: 80.000 DE REZERVIŞTI SÎNT O FORŢĂ EXTRAORDINARĂ, CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMÂNIA. PREZENŢA ACESTORA ALĂTURI DE POLIŢIŞTI ÎN MIJLOCUL MASSEI DE DEMONSTRANŢI VA DUCE LA CĂDEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATE SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZĂ SAU SINGURUL SCENARIU PENTRU ROMÂNIA ESTE O REVOLTĂ POPULARĂ
Tensiunea în Armata Română este un grav motiv de îngrijorare pentru cancelarile vestice. O revoltă în Balcani ar fi o lovitură pentru NATO. Nu demult, peste capul Departamentului de Stat, preşedintele Obama a semnat un ordin secret către CIA, numit „Stabilizarea României“, care trebuie citit invers. Politica de dezbinare a lui Băsescu, în loc să atenueze tensiunile în zona militară, le accentuează. Prezenţa militarilor în uniformă, chiar în rezervă, în mijlocul unor largi manifestaţii ale populatiei profund nemulţumite, va pune pecetea finală pentru acest regim.
Folosesc acest prilej pentru a vă pune o întrebare care mă frămîntă de multă vreme. Există vreo înţelegere secretă între mogulul cel bun Voiculescu şi mogulul cel rău Băsescu?
Ziarul TRICOLORUL, nr 2076 – 29.01.2011
CITESTE
Reclame

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la RAPORT SECRET CIA: RĂZBOI ÎN ROMÂNIA! CIA PREVEDE REVOLTA ARMATEI ROMÂNE

  1. Hai, fratilor, cu revolta aia, odata!

    Cand ma duc la mitinguri, parca-s toti pe baterii terminate… Cum te manifesti un pic, cum se uita la tine de parca urli in sala de lectura!

    Ah, revolta a fost cand am dat-o-n pinguin?!

    Insemna ca romanii numa’ revolta au in cap, ca toata ziua o tin in botezuri, nunti, cumetrii, paranghelii… Acolo stiu sa urle si sa chiuie cat ii tin bojocii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s