Sex… catuse… si dispozitii guvernamentale


Fiindca tara merge ca pe roate, economia duduie, coruptia este la un nivel ce tinde catre zero, premierul Emil Boc, cel mai longeviv prim-ministru din istoria post-decembrista a Romaniei, si-a atintit atentia asupra puscariilor.

Pentru carcotasi, tin sa precizez ca Boc nu a facut asta deoarece nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul, ci pentru ca si-a dat seama, pe surse, probabil, o fi aflat asta, ca viata in inchisoare te priveaza de multe lucruri. Nu de caldura, mancare si ingrijiri medicale, ca, daca ar fi fost asa, ar fi trebuit lasati in libertate, ci… de sex. Probabil un infocat sustinator al teoriilor freudiene, Boc cel mic, dar voinic, a luat problema in propriile manute si a decis ca in penitenciare trebuie sa existe un cuibusor de nebunii pentru „fratii” infractori.

Potrivit ziarului Libertatea, aceasta decizie este reglamentata prin HG 1113/2010, care prevede si norme pe care detinutii dornici de placeri carnale trebuie sa le indeplineasca pentru „a accesa” trupul consoartei/sotului.

Astfel, persoanele private de libertate beneficiază, la cerere, de vizită intimă dacă îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:
√ sunt condamnate definitiv şi sunt repartizate într-un regim de executare a pedepselor privative de libertate;
√ nu sunt cercetate sau în curs de judecată în alte cauze penale;
√ există o relaţie, dovedită prin copie a certificatului de căsătorie, sau, după caz, o legătură de parteneriat similară celor stabilite între soţi;
√ nu au beneficiat, în ultimele 3 luni anterioare solicitării vizitei intime, de permisiunea de ieşire din penitenciar;
√ nu au fost sancţionate disciplinar pe o perioadă de 6 luni anterioară solicitării vizitei intime;
√ pentru acordarea vizitei intime, partenerii trebuie să fi avut o relaţie similară celor stabilite între soţi de minimum 6 luni, anterior momentului solicitării vizitei intime. Doritorii vor da declaraţie pe propria răspundere, din care să rezulte îndeplinirea condiţiei;
√ deţinuţii beneficiază trimestrial de vizită intimă, cu durata de două ore. Prin excepţie, frecvenţa vizitei intime poate fi lunară, pentru cei care au un an de la încheierea căsătoriei, în caz că s-au cununat în timpul încarcerării;
√ deţinuţii participă la programele şi la activităţile de educaţie şi asistenţă psihosocială.

Tinerii însurăţei beneficiază de 48 de ore de intimitate în închisoare

Conform noii Hotărâri aprobate de Guvern, atunci când vizita intimă e determinată de încheierea căsătoriei în timpul detenţiei, durata acesteia este de 48 de ore.

Vizita se va desfăşura cu acordul directorului penitenciarului, care va stabili, totodată, şi momentul în care se va desfăşura vizita, informând în timp util soţii.

Dedicatie pentru amorezii de la parnaie:

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Sex… catuse… si dispozitii guvernamentale

  1. spartacus zice:

    Bas-boc face numai ce i se spune. Daca alde cumatru Mondialu’ cere fimei pentru alde Papuasu,Ghenosu si altzi sponsori de bine, e musai ca Muc cel mic, baiatul cu butoane, sa se egzecute. Nu?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s