Slujitorii Domnului, uneltele diavolului


Dumnezeu a murit? Sau semnele vremurilor se apropie?

Pun legitim intrebarea intrucat vad ca oameni care au ales sa Ii slujeasca Lui Dumnezeu isi bat joc de poruncile Sale si coboara iadul pe pamant.

Un asemenea caz deloc socant, avand in vedere ca stie toata lumea cam ce hram poarta multi dintre angajatii – ca oameni aflati in slujba lui Hristos, cu inima, nu prea mai sunt – cu carte de munca – s-a petrecut la Suceava, acolo unde un preot, capul unei retele de traficanti de tigari, a incendiat masina unui poltist de frontiera.

Povestea este simpla: acum vreo doua luni, agentul a dat in vileag reteaua traficantilor de tigari. Capul retelei era chiar un preot, informeaza Antena3.

Din inchisoare, bietul agent crede ca fata bisericeasca, in loc sa se roage pentru sufletul sau si al celor aflati in acelasi loc de reculegere, a inceput sa dea indicatii despre cum sa actioneze supusii sai in continuare. Ca un bun si de verzisori fosnitori iubitor, popa se pare ca ar fi actionat in continuare ca un sef de banda. Ca, doar, nu era sa isi lase bietele mioare fara pastor?!

Dar omul in sutana uita un lucru: ca, in loc sa Ii fie placut Domnului, Il rastigneste in fiecare clipa pe Cel trimis sa salveze lumea prin Sangele Sau.

Reclame

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Slujitorii Domnului, uneltele diavolului

  1. adriana zice:

    “Fiul meu, să ştii că în zilele de pe urmă vor veni vremuri grele, după cum spune Apostolul vei vedea că din pricina împuţinării credinţei, rătăcirile şi dezbinările vor apărea în biserici şi, cum mai dinainte au spus Sfinţii Părinţi, pe scaunele ierarhilor şi în mânăstiri nu va mai fi atunci niciun bărbat încercat în viaţa duhovnicească. Din care pricină, rătăcirile se vor răspândi pretutindeni şi pe mulţi vor înşela „…
    Alte comentarii sunt de prisos! Spune suficient Sf.Anatol al Optinei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s