„Echilibrul in viata e ca fuga pe gheata…”


Ieri, la Constanta, mi-a fost dat sa vad faza judeteana a Ciolaniadei. Batalia s-a dat intre o distinsa reprezentanta a sexului frumos, Maria Stavrositu, deputat portocaliu, si senatorul de aceeasi culoare, Mircea Banias.

Si, fiindca ei sunt niste oameni culti, instruiti, au zis sa tina sedinta in care discutau despre legitimitatea numirii Mariei Stavrositu la sefia organizatiei municipale a PDL la Casa de cultura.

Cum setea de culura a portocaliilor si simpatizantilor din orasul port e mare, firesc, au aparut si imbrancelile, ca doar voiau sa ajunga mai repede in locul in care se va produce iluminarea.

Asa ca fiecare grup a pornit voiniceste spre sala. Simpatizantii si sustinatorii lui Banias, despre care tabara adversa a zis cu malitiozitate ca era formata si din 50 de bodyguarzi care nu au lasat oamenii in sala. Eu cred ca lucrurile au stat cu totul diferit si ca amenii au fost manati de motto-urile blogurilor celor doi bravi oameni politici, stalpi ai societatii noastre.

Astfel, in timp ce domnul senator crede ca, pentru a izbandi in lumea asta rea trebuie „ori sa ne gasim un drum, ori sa facem unul”, doamna deputat e de parere ca  „Viziunea fara actiune este un vis cu ochii deschisi. Actiunea fara viziune este un cosmar”.

Asa ca nimeni nu trebuie sa fie contrariat de ce s-a intamplat la Casa de Cultura. Pur si simplu, oamenii si-au urmat convingerile, telurile. Nu este vorba de nimic murdar, ci doar de ideologii, principii si concepte. Pentru ca, asa cum le sta bine unor intelectuali de calibrul lor, totul trebuie trecut prin filtrul gandirii. „Gandirea individuala nu recunoaste ca numai socializarea este buna la ceva” spunea Mircea Malita, unul din ilustrii nostri diplomati.

Reclame

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s