Elena Udrea, solicitată să spună cum e cu înnoptările


Avem o ţară frumoasă, cu munte, mare, podiş, aurolaci, manelişti, vrăjitoare, Emil Boc premier etc. Iar deputaţii patriei veghează cu vigilenţă maximă ca nimic să nu tulbure bunul mers al lucrurilor aici. Aşa că, atunci cînd sesizează ceva nelalocul său, aleşii neamului iau măsuri.

În ultima săptămînă din februarie, deputatul portocaliu Petru Călian s-a gîndit să o întrebe pe Elena Udrea, în calitatea acesteia de Ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, cum e cu înnoptatul.  Înainte ca simpatizanţii Blondei de la Cotroceni să îmi sară în cap şi să mă acuze de cine ştie ce nenorociri, trebuie să spun că problema în cauză este una destul de serioasă, că doar rezultatele Eurostat dovedesc asta.

„Anul trecut, numărul înnoptărilor turiştilor străini în structurile de cazare din România a scăzut la 2,5 milioane, ceea ce plasează ţara noastră pe ultimul loc la nivel european din acest punct de vedere, potrivit Eurostat. Numărul total al înnoptărilor s-a diminuat în 2009 la 16,6 milioane”, se arată în interpelarea făcută de vajnicul politician Ministrului Elena Udrea.

Dornic să pună capăt acestei situaţii disperate, acum, cînd ţara are de toate, mai puţin turişti care să înnopteze aici, deputatul adresează o întrebare plină de speranţă Elenei Udrea: „Doamna ministru, ce măsuri intenţionează să ia ministerul pe care îl conduceţi în vederea relansării acestei situaţii?”

Pînă acum, nu a primit nici un răspuns. O soluţie ar fi: legalizarea prostituţiei. În loc de turism ecumenic, să fie un turism sexual, o legalizare a prostituţiei, ceva, că doar PDL-ul cocheta, pînă nu demult, cu ideea asta…

Sursa foto 2: http://sorinamatei.blogspot.com

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s