„Rozaliul” o comite din nou


În urmă cu mai bine de o lună, la postul mogulului Dan Voiculescu, Hrebenciuc, cel care a fost la un pas de a deveni cuscrul preşedintelui Băsescu, făcea ţara să tremure în faţa unei culori prea puţin băgată în seamă pînă atunci: violet. Care violet, vezi Doamne, era vinovat de tot ce se întîmpla în ţărişoara asta şi îl lăsa fără energie pe Geoană, mai ales joia.

După ce dulăii din presă (că doar presa e cîinele de pază al democraţiei, sic!) au început să despice firul în mii de scame, subiectul a căzut în derizoriu – nu că nu ar fi fost aşa de la bun început, dar nişte „minţi luminate” au prezentat totul de aşa natură încît, sincer, uneori mă întrebam dacă nu cumva e ceva în neregulă cu mine şi nu pricep ascunzişurile politicii şi misticiasmului dîmboviţean.

Aşa că, acum, „strategul” din PSD, Viorel Hrebenciuc, a ieşit la rampă, la aceeaşi televiziune voiculesciană şi a scos pe gură următoarea zicere: ”Grupul Independenţilor e un pericol pentru UDMR, nu pentru PSD. Va negocia extrem de pragmatic posturi în guvern”.

Evident că afirmaţia lui Hrebe a pus deontologii la treabă. Nici nu apucaseră bine să îşi şteargă guriţele de spumele rezultate în urma discuţiilor despre flacăra violet, că s-au pus din nou pe sporovăit. Evident, despre implicaţiile măririi formaţiunii independente. Ce crede X despre asta? Dar Y? Dar maghiarii? De ce nu se iscă scandaluri? Ce mama dracu’ de presă românească e asta?

Nu înţeleg, însă, un lucru: DE CE ţara, parlamentul, guvernul, trebuie să se pună în mişcare fiindcă Hrebe a zis ce a zis? Ce autoritate are acest om?

Numai fiindcă i s-a creat aura asta de strateg şi mare „şerpaşin” trebuie privit ca o autoritate în domeniu, o Mafalda a României?

Poate că intenţia sa şi a celor pentru care el a devenit o portavoce este să bage rîcă între PDL, UDMR şi, de ce nu, independenţi. Iar presa, primind de-a gata informaţii, nu face decît să rostogolească bulgărele…

S-a pornit tăvălugul…

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s