Cipul loveşte din nou


Lume, lume, soră lume, vine Apocalipsa! Semnul Satanei şi-a făcut din nou apariţia. De data aceasta, nu pe paşapoartele biometrice. Că pînă şi dracu şi-a regîndit strategia de racolare a muritorilor. Aşa că, în loc să îşi facă simţită prezenţa numai în actele celor care vor să părăsească ţara – ce i-o fi apucat? – ci şi în… cardurile bancare. Şi aproape în toate, azi aflînd de cele BCR. „Banca Comercială Română a finalizat procesul de migrare a tuturor cardurilor din portofoliu la tehnologia EMV, ceea ce va permite emiterea doar de carduri cu cip încorporat, a anunţat, joi, instituţia financiară”, titrează, în ediţia electronică, Ziarul Financiar de astăzi.
Deci, lucrurile sînt clare: antihriştii ăştia din sistemul bancar nu protejează libertatea cetăţeanului. Păi, nu era mai bine cînd omul avea banii în batistă, scotea de acolo moneda şi cumpăra ce cumpăra? La ce îi foloseşte cipul? Vezi bine, ca să fie monitorizat. Să se ducă pe apa sîmbetei şi ultima urmă de libertate individuală.
Dar dacă prea înalţii de la Episcopii vor decide ca salariile angajaţilor în sutană să le fie date pe card? Doamne apără şi păzeşte!
Ce se întîmplă, însă, cu alimentele şi hainele cumpărate de bietul credincios din supermarket, şi date de pomană la biserici, ca să li se ierte lor „toată greşeala de voie şi cea fără de voie”? E utilizarea cardului cu cip o greşeală? Dacă da, e făcută intenţionat?
Întortocheate sînt căile Domnului şi mulţi nebuni merg pe ele. Eu tot nu ştiu dacă trebuie să îmi ţin banii sub saltea sau pe card. Că nimic nu mai e sigur. Dacă restul primit la alimentară provine din bancomat? Ce mă fac? O să mă duc în pustie, o să mănînc miere sălbatică şi rădăcini, precum Sfîntul Ioan. Adică o să mă hrănesc bio.

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s