Divertis-Ştiri şi alte calamităţi


… Că Agenţia Naţională de Integritate îl hărţuieşte pe Adiţă Minune, nu mă miră, trebuia s-o facă Fiscul mai demult. Nici o milă faţă de evazionişti, indiferent de sex, rasă, religie şi talente!

… Sau că la Bucureşti s-a cărat apa (“zăpada murdară contaminată”) cu basculante la groapa de gunoi, nu mă miră, cu o singură menţiune:

Legat de “imensa operaţiune de deszăpezire”, „infamul” ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat recent că “după cît ne-a costat deszăpezirea, să nu vă mire că la vară n-o să avem bani de şosele şi autostrăzi” (?!!!).

Nici o milă faţă de astfel de incompetenţi, hiene ale Puterii, extensii privilegiate ale preşedintelui Băsescu! Într-o democraţie consolidată, tumoarea asta de Berceanu ar fi fost extirpată/demisă din fugă.

… Sau că Ringier se retrage de pe piaţa românească, iarăşi nu mă miră, pentru că demult trebuia să aplice politica limitării pierderilor şi să dea de pămînt (românesc) cu excepţionalii ziarişti români bugetofagi, care i-a deservit.

Era evident că o ţară de ceasornicari nu poate gîndi ca o ţară de manelişti, ţiganizată subcultural. Oricum, mult le-a trebuit elveţienilor să afle, pe banii lor, că Wilhelm Tell nu va nimeri niciodată un măr pe creştetul României.

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s