Şoc! Peremiştii din teritoriu se leapădă de Vadim


          „Ieri am fost şi noi copii/Dar timpul ne-a schimbat…” În 2010 am intrat/Şi-un Congres am demarat… ar putea cînta membrii Partidului România Mare, care, în luna iunie, se întrunesc în Congresul Naţional al formaţiunii.

          Intriga poveştii apare abia acum, fiindcă, o dată cu Congresul, vor avea loc şi alegeri. Iar peremiştii cică nu l-ar mai vrea pe Tribunul Corneliu Vadim Tudor la cîrma partidului. Peremiştii botoşăneni, citaţi de BotoşaniNews, nu prea ştiu dacă îl mai vor de Vadim preşedinte al partidului. Şi asta chiar dacă, potrivit sursei citate, peremiştii în cauză nu au spus direct acest lucru. Mai mult, ei recunosc că, atunci cînd spui PRM spui Corneliu Vadim Tudor.

Identificarea nu este suficientă. Liderul PRM Botoşani, Dumitru Codreanu, vrea să dea posibilitatea unor „oameni capabili” din formaţiunea creştin-naţionalistă să preia frîiele partidului. „La lupta cea mare!” pare să devină sloganul fruntaşului peremist din Botoşani care deja a fost numit de la centru şef coordonator peste filialele din Suceava, Iaşi şi Neamţ.

Fruntaşul peremist uită, însă, că, la împlinirea a 15 ani de existenţă a partidului, în sala de spectacole a teatrului Mihai Eminescu, toţi membrii PRM, în frunte cu „tata lor”, se uitau la film. Nu este vorba despre o peliculă oarecare, un western sau un film indian, ci despre unul care aminteşte de vremuri crezute îngropate o dată cu primii morţi ai Revoluţiei Române. Ca să nu mai prelungesc suspansul, o să spun direct că filmul era dedicat mult iubitului conducător al partidului, nimeni altul decît Corneliu Vadim Tudor. Aşa cum Iisus era întruparea terestră a Divinităţii, în film, Vadim Tudor era întruchiparea Valorii, Adevărului, Dreptăţii, Muncii şi Integrităţii.

„Este o frescă vie, o predare a ştafetei din generaţie în generaţie, o torţă aprinsă din frumoase frunze de stejar, care pare a scrie pe ceruri, cu flacăra sa cum că aici, la Dunăre, Carpaţi şi Marea Neagră în veci s-or naşte pui de lei!” (Corneliu Vadim Tudor, cînd, înainte de a deveni el însuşi „conducător iubit”, proslăvea pe cel mai iubit fiu al patriei).

Anunțuri

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s