EU – mod de utilizare:


Sur-Prinşi la guvernare de Fabulospiritul Crăciunului

 După cum am văzut eu bine!, problema Brand-ului de ţară s-a rezolvat, „mai optim” nici că se putea: Elena Udrea, nu Brâncuşi!!!

EU e o uniune de state care au convenit prin consens să-şi generalizeze răspunderile şi să-şi privatizeze deturnările de fonduri.

În acelaşi timp, EU sunt iniţialele unei prime doamne emblematice pentru o ţară membră EU, ca România.  

Pentru o ţară atît de bogată în Elene (domniţe, regine, Lupescu, Ceauşescu, Cârstea, iar cea din Troia era nepoata lui Zalmoxis), dacă Elena Udrea n-ar fi existat, ea ar fi fost inventată. Întreaga regie a României post-Decembriste urla după aşa ceva, ţării de „mari farsori, mari gogomani” îi lipsea giuvaerul Coroanei.

Şi, iată că pot şi eu să urlu, „Este!”, nici să pipăi nu mai e nevoie.

 Avantajele pentru ţară sînt enorme.

Căci, ce avantaj mai mare poate răsări pe lîngă acesta: Occidentul nu ne mai confundă cu ţiganii, cum îşi făcuse un prost obicei, ci şi-a însuşit insidios chipul ei!

Societatea de consum trebuie să umple cît mai repede piaţa cu postere, brelocuri, brichete, tricouri şi, de ce nu, chiloţi (lăsaţi pudibonderia), cu chipul ei – faţă-profil, de adminstratoare hotărîtă de fonduri EU.

La EU, ea are un sprijin de nădejde, pe EBA, care, ca o nativă curea de transmisie a Tatălui, va uşura pentru ilustra ei Prietenă cunoaşterea minimală a căilor de acces la fonduri EU. 

Cînd o Lipsă umple golul Puterii, ridicolul politic se află în plină lumină. Această Lipsă este lipsa de caracter. Este uimitor cît de creativ, de constructiv şi de generos se lasă folosită această Lipsă, iar anul 2009 a fost anul de vîrf în care această Lipsă a lucrat enorm pentru ţară. Lipsa s-a materializat în adevăraţi eroi, supraoameni fără de care ţara ar fi alunecat în hăul stîngist, ca EB – acest premier atomic, sau TB – acestă torpilă de cursă lungă. Cum să nu-i crească inima de bucurie distinsei EU, în umbra acestor majestuase prezenţe?

Nu-i aşa că e de bonton să ai un E şi/sau un B în nume? Astfel, CV-ul devine aproape inutil.

Scumpă EU, linişteşte-te. Campania occidentală împotriva Brand-ului care eşti, mîrşav dezlănţuită, nu te-a vizat direct pe tine, ci scumpa ţară mult încercată în două decenii de FSN. Tu rămîi în lumea ta, nemuritoare şi rece, că soarta va avea grijă de pipidele dezgustătoare care au pornit totul. Ţara noastră are nevoie de modele, deci stai liniştită. Cel mult poţi şopti la urechea ilustrului coleg Funeriu să introducă obligatoriu la liceu cursul intensiv „Învăţaţi evaziunea fiscală fără profesor”. Odraslele nomenclaturii sînt deja departe pe acest traseu de succes.

 Şi pentru toate acestea, dar şi pentru mult-aşteptatele minuni ce vei comite în 2010, scumpă EU, îţi mulţumim! La mulţi şi de toate!

………………………………………………………………………………………………..

Acest text a venit pe adresa de mail rasfatzika@hotmail.com şi aparţine unui autor care a dorit să îşi păstreze anonimatul. Este doar unul dintre cei mulţi.

Reclame

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s