Cosmosul şi politicienii dîmboviţeni la anu’ (II)


Taur – nici un reprezentant în Guvernul Boc n+1, n+2… n+n. Ce tristeţe pentru toreadorii mogulilor!

Gemeni – această zodie îi are reprezentanţi pe Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila şi pe Ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de afaceri, şeful bordurilor si fost primar general al Capitalei, Adriean Videanu. Principala calitate a nativilor din Gemeni este excelenta capacitate de comunicare. Adriean Videanu a dovedit asta, în noaptea celui de-al tur al alegerilor prezidenţiale, cînd a vorbit deschis cu Viorel Hrebenciuc. A comunicat asa de bine, încît toată lumea a înţeles că „afară-i leopardul, că-năuntru-i vopsit gardu’”. Un defect major al Gemenilor este utilizarea cuvintelor pentru a dezinforma. Mai are rost vreun comentariu?

„Zona carieră – proiecte este străbătură în 2010 de un val de energie, iniţiativă, curaj şi nevoie de expansiune. Fii gata de acţiune, păstrează-ţi deschise opţiunile şi asigură-ţi variante de rezervă! (Dacă nici Ministrul Videanu nu ştie să se adapteze… n.a.). Financiar, poti avea beneficii importante, dar lucrurile avansează greu în primul trimestru şi devin riscante în iunie-august 2010”. Sursa: www.eastrolog.ro Se anunţă cod portocaliu la vară?

Rac – semn zodiacal reprezentat de Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Mihai Constantin Şeitan şi de Ministrul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, Mihail Dumitru. Principalele calităţi ale Racilor sînt sensibilitate, nevoia de a ocroti, tenacitate. Ministrul Dumitru, proaspăt „uns” la şefia Ministerului Agriculturii, nu a uitat cu cîtă gingăşie privea animalele în copilărie, în localitatea natală, Rîul Alb din judeţul Dîmboviţa. Nu ştim dacă a mers sau nu cu animalele la păscut, dar putem fi convinşi că Mihail Dumitru, chiar dacă a petrecut timp îndelungat la Bruxelles, lucrînd ca negociator – coordonator al Programului de dezvoltare rurală pentru Romînia, la Comisia Europeană, tot ştie să facă diferenţa între o vacă şi o capră. „S-a lăsat impresia că, deşi vin de la Bruxelles, nu ştiu să fac diferenţa dintre o vacă şi o capră. Nu este adevărat, sunt un om al satului”, a declarat Dumitru, citat de Gîndul. El nu va concluziona, precum băieţelul din reclamă, că laptele este făcut de… făbricuţă.

„Clocotind de energie şi îndrăzneală, conjuncţia Jupiter-Uranus îţi  vizează cariera, statutul, renumele (A face agricultură în România este o dovadă de un curaj nemaiîntîlnit – n.a.). Financiar, prima parte a anului 2010 este foarte activă, putînd aduce cîştiguri foarte mari, dar şi cheltuieli suplimentare”. www.eastrolog.ro

Reclame

Despre răsfătzika

Sunt un om obişnuit. Obişnuit să cârcotească.:)
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s